Hogyan változtatja meg életünket egy prémium grillsütő?

Imádja a grillezett ínyencségeket, s akár otthon is szívesen elkészítené kedvenc fogásait? Esetleg tapasztalt séf, aki még vadabb receptekkel spékelné meg a családi ebédet? Egy professzionális grill hobbi sütőknek és tapasztalt szakácsoknak egyaránt maximális élményt kínál. 

A grillezés szenvedély, egy remek kültéri program, ami összehozza az egész családot. Egy megbízható berendezés a kerti étkezések szíve-lelke lesz, ami a nosztalgia, vagy épp a modern gasztronómiai megoldások jegyében emeli kertünk hangulatát.

Közvetlen sütés, nyárs, vagy falap, gázüzemű, faszenes és kerámia sütő – a grillezés számos trükköt és technikát felölel. Ha ön is szeretné felfedezni a kerti sütésben rejlő izgalmas lehetőségeket, kövesse a GRILLPLAZA LIVE SHOPPING Kiállítás és Vásár ONLINE közvetítését!

Több évtizedes tapasztalattal és számos versennyel a hátunk mögött, tudjuk, hogy mi kell az igazán étvágygerjesztő grill fogások elkészítéséhez! Választékunkban éppen ezért a termetes Broil King gázüzemű és faszenes grillek, a klasszikus és modern találkozásaként megalkotott kerámia Kamado Chef és Kamado Joe modellek, illetve a már-már elegáns designelemnek is tekinthető OFYR kerti sütők is megtalálhatók. 

Számunkra fontos, hogy ön azt a berendezést vigye haza, ami hosszú éveken át igényeinek és elképzeléseinek megfelelő társa lesz majd a grillezésben.

Családi pillanatok

A szó eredeti jelentése szerint “a barbecue szabadtéri társas összejövetel, ahol fa- vagy faszénparázson húst, halat sütnek”. A grillezés, az első mozzanattól az ételek elfogyasztásáig, családok, baráti társaságok számára is kiváló program. Élvezze a finom falatokat szerettei körében, saját kertjében!

A kerti parti lelke

Választhat klasszikus kerámia grillsütőt, ami a nosztalgia érzésével teszi emlékezetessé a sütögetést. Ha a modern design szerelmese, választékunkban egyedi kialakítású, előkelő fatüzelésű grillt is talál. A gázüzemű és faszenes szériák között pedig igazán tekintélyes méretű modellek várják.

A BBQ ízélmény

Barbecue oldalas, Buffalo chicken wings, grillezett cukkinisaláta, göngyölt sertésszűz grillezett barackkal és kecskesajtos salátával - a pompás receptek mind kipróbálásra várnak! Legyen szó bármilyen fogásról, prémium berendezéseink teljesítményében nem fog csalódni!

A tökéletes steak titka

Bár a köznyelv gyakran szinonimaként használja, a grill és a BBQ fogalma két teljesen eltérő sütési technikát takar. Ha ismeri a különbséget, a megfelelő berendezés kiválasztása is egyszerűbb.
A technikák, modellek és márkák közti eligazodásban grill szakértőink segítik majd.

Exkluzív megjelenés

Ha ön is hosszú évekre tervez, érdemes olyan grillsütőt választani, ami teljesítménye mellett kialakításával, megjelenésével is tökéletesen illeszkedik majd kertjébe. Választékunkban találhat kifinomult, elegáns formatervezésű, klasszikus kerámia, vagy épp fejedelmi gázüzemű és faszenes sütőket.

Prémium márkák

Az első osztályú, világszerte közkedvelt márkák mögött olyan szakemberek állnak, akik valóban a grillséfek igényei szerint alakították ki sütőiket.
Szeretne többet megtudni a részletekről? Kérdezzen szakértőinktől online, vagy vegyen részt egy exkluzív bemutatótermi sétán!

Minőségi váz, megnyerő külső, lehengerlő teljesítmény – prémium grillsütőink lehetővé teszik, hogy saját kertjében is profi körülmények között készíthesse el kedvenc fogásait! Nehéz eligazodni a különböző típusok között? Szakértő kollégáink minden kérdésére válaszolnak, online, vagy akár egy exkluzív bemutatótermi séta során!

Shopping Basket