Praktikum és hatékonyság!

BROIL KING GÁZGRILLEK

Egy Broil King gázgrill tekintélyt parancsoló. Elegáns megjelenésével,  kompromisszumok nélküli teljesítményével hatékony és exkluzív kiegészítője lehet bármely étterem vagy szálloda teraszának.

Könnyű kezelhetőségével, rövid felfűtési idejével, hamar a grill séf hű társává válik. A vendégek számára akkor is kiemelkedő vizuális élményt nyújt, ha más konyha­techno­lógiával előké­szített étel befejezése történik a grillen és akkor is, ha a teljes fogás a grillen készül.

A BROIL KINGEK: SZABÁLYOZÓKKAL KEZELHEZŐ KLASSZIKUS GRILLEK!

A Broil King grillek több sütési zónában egyidejűleg több étel elkészítésre is alkalmasak! Az Imperial modell esetén eleve két sütőtér áll rendelkezésére, ez még rugalmasabbá teheti a kínálatot! A gázgrillek legfontosabb tulajdonsága a faszenes és fetüzelésű grillekhez viszonyítva, hogy pontosabban állíthatjuk be a hőmérsékletet a gázszabályozó gombokkal, és a tűz begyújtása is egyszerűbb, mert piezo szikráztatással történik.

Akár tökéletes steak-et vagy szeletben sült húsokat szeretnének készíteni, akár grillezett zöldségeket, a Broil King masszív robosztus grillrácsai nyújtják a tökéletes megoldást, de az apróra vágott zöldségek, tenger gyümölcsei is kifogástalanul elkészíthetőek. A  sütőtérben a magasabban elhelyezett melegen tartó rács a hosszabb sütési időt igénylő ételek elkészítésére szolgál. A füstös ízről sem kell lemondanunk: a füstölő doboz alkalmazásával bármely fogásnak kellemes füstös aromát kölcsönözhetünk, ugyanakkor ezekhez a grillekhez felsorolhatatlanul sok kiegészítő áll rendelkezésre.

GRILLEZÉS EGYENLETES HŐFOKON 

A Broil King grilleknek nem okoz gondot a nagyobb társaságok kiszolgálása, és a változó időjárási viszonyoknak is ellenállnak. Ha szemerkélni kezd az eső attól a grillezés még folytatható, az ételek ebben az esetben talán nagyobb biztonságban vannak. A Broil King grillek rozsdamentes anyagok felhasználásával készülnek.

A SÜTÉS MEGKEZDÉSE

A gázgrillek pár másodperc alatt begyújthatók, és pár perc alatt elérik a sütési hőmérsékletet, ebben a tekintetben a faszenes vagy a fatüzelésű grilleknél sokkal praktikusabb a használatuk.  A sütés végén sem kell figyelemmel lennünk a grillünkre, mert ha elzárjuk a gázcsapokat, a készülék hamarosan le is hűl.

TÁROLÓREKESZEK

A Broil king grillek alja szekrényszerűen vagy polcszerűen van kialakítva, melyekben a legfontosabb sütési kellékek helyet kaphatnak. Ha kéznél vannak az eszközök, akkor időt spórolhatunk meg, és javulhat a kiszolgálás minősége is. A különböző grill típusok más, és más méretű tárolórekeszekkel készülnek.

AJÁNLOTT BROIL KING MODELLEK

Broil King gázgrill

IMPERIAL XLS

Sütőfelületek: 65 x 49 + 30 x 49 cm
Teljes sütőfelület: 7419 + 6645 cm²
A grill méretei: 193 X 63 X 125 cm
Súly: 136 kg

Gázégők: 6 + 2 db Dual-Tube™ gázégő
Összteljesítmény: 17,6 kW (+ 2,7 kW oldalégő)

Az  Imperial™ XLS két önálló sütőjét gyerekjáték használni, mindegy hogy két vagy huszonkét személyre készítjük az ételt. Ez a sorozat nem csupán megjelenésében figyelemreméltó, mind teljesítményben, mind pedig különleges funkciókban kiemelkedőt nyújt.

A Broil King Imperial grill család tagjai figyelemreméltó méretükkel és teljesítményükkel mágnesként vonzzák magukhoz a grillezőket. A család legnagyobb tagjaként az Imperial XLS rendelkezik a legteljesebb felszereltséggel. 

A hatalmas gázgrill két, egymástól teljesen függetlenül is üzemeltethető sütőrésszel rendelkezik, melyek saját tetőt kaptak, melyek alapvetően különbőző ételek sütését teszik lehetővé. A rozsdamentes acél szerkezetért és a kifejezetten tartós rozsdamentes acél rácsokért még szélsőséges időjárás esetén sem kell aggódni. Mérete ellenére még kezdő grillezők számára sem jelent gondot a működtetése: a könnyű begyújtásról, a gombnyomásra bekapcsolható elektronikus rendszer felel.

Kis és nagy társaságok számára egyaránt ideális és az optimálisan kiegyensúlyozott nyárs még a nyárson sült húsok kedvelőinek is tartogat kellemes meglepetéseket. A sütést igazi élménnyé változtatja az Imperial XLS, ami beépített világítással, 6 öntött rozsdamentes acél sütőráccsal lopja be magát a szívekbe.

Broil King gázgrill

REGAL 520

Elsődleges sütőfelület: 4032 cm²
Teljes sütőfelület: 5645 cm²
A grill méretei: 102 X 62 X 125 cm
Súly: 98 kg

Gázégők: 5 db Dual-Tube™ gázégő
Összteljesítmény: 16 kW

A Broil King gázgrillek Regal sorozatának második legnagyobb darabja az impozáns mérettel rendelkező Regal 520 Commercial. Tekintélyt parancsoló megjelenésénél már csak a belső erényei nyűgözhetik le jobban a grillezést szerető közönséget. 

A Regal 520-at a profi szakácsok igényeinek messzemenő figyelembevételével tervezték, így sem a Broil King-től megszokott elsőosztályú alapanyagokban, sem a széleskörű funkciók kínálatát látva nem lehet rá panasz. 

A porcelánbevonatos melegítő rácsok mellett a sütőtérben egyaránt megtalálható a rozsdamentes acél rács, a rozsdamentes hő- és zsírterelő Flav-R-Wave és 5 kiváló teljesítményű égőfej.
Ennek a grillnek nem okoz gondot a nagyobb társaságok kiszolgálása, és a változó időjárási viszonyoknak is ellenáll. 
Működése könnyen szabályozható, óramű-pontossággal dolgozik és a grillezés mellett a füstölés és a BBQ-zás során is kiválóan teljesít.

A Regal modellek, legyen szó stílusról vagy funkcionalitásról, a maga nemében felülmúlhatatlanok. A Broil King® grill készülékek egyik legnépszerűbb termékcsaládja maximális teljesítményt nyújt, aki pedig ezt választja, használat közben a grillezés koronázatlan királyának érezheti magát. 

SZÍVESEN FEJLESZTENÉ ÉTTERMÉT EGY MEGFELELŐ GRILLSÜTŐVEL?

Csapatunk közel 30 éve foglalkozik faszenes grillsütők, gázgrillek, kemencék értékesítésével és telepítésével. Éttermek százai üzemeltetik ma a grillteraszukat a mi sütőink használatával és teszik teljesebbé ügyfeleik élményét. 

Ha szívesen fejlesztené grillteraszát, szeretettel várjuk önt egy próbasütésre, vagy konzultálunk önnel a grillkonyha kialakításának lehetőségeiről, valamint szívesen készítjük el személyre szabott ajánlatunkat. Kérem, az alábbi űrlap kitöltésével jelezzék szándékukat és mi felvesszük önökkel a kapcsolatot. 

GRILLÁRUHÁZ KAPCSOLATFELVÉTEL

ISMERJE MEG A BROIL KING IMPERIAL-T!

EXKLUZIVITÁS ÉS TELJESÍTMÉNY

KLASSZIKUS KEMENCÉK

Az Alfa kemencék hűen repre­zen­tálják a minő­ségi olasz fel­fo­gást, és ezekben az esz­kö­zök­ben akár 2 perc alatt megsüt­hetünk egy pizzát.

VARÁZSLATOS HANGULATBAN

FATÜZELÉSŰ GRILLEK

A fatüzelés a leghangulatosabb grillezési módszer, már ha Ofyrt használunk. Ez az eszköz magához vonzza a vendégeket, érdeklődőket. 

A MAXIMÁLIS ÍZEKÉRT

FASZENES GRILLEK

A faszenes grillezés az egyik legkiválóbb ételkészítési eljárás, mert az ilyen ételeknek utolérhetetlen füstös ízt ad ez az eljárás.