Bővítse a kínálatot!

KIEGÉSZÍTŐK, ESZKÖZÖK

A különböző gyártók különféle kiegé­szítőkkel segítik a séfek munkáját, melyek nem csak az alap­funk­ciókat szol­gálják, már­mint az ételek kisze­dését, forga­tását, mozga­tását, de már elér­hetők a külön­féle étel­féleségek speciális sütő eszközei is, melyekkel pl. oldalast, csirke­combot, vagy saslikot készíthetünk.

A kemencék és fatüzelésű grillek esetén a kiegészítők felhozatala szerényebb, mint a kanadai Broil King esetén, de ezek a  gázgrillekhez használt eszközök sokszor ugyanúgy használhatók a kemencés és Ofyrral sütés esetén is. Ezügyben érdeklődjön elérhetőségeinken!

Milyen kiegészítőre lenne szüksége?

Mivel a kiegészítők gyártói felhozatala megközelítheti az ezret, így ezeket itt nem áll módunkban bemutatni, érdeklődjön elérhetőségeinken, hogy mire lenne szüksége! Ez nagyban függhet attól, milyen étel elkészítését szeretné gyorsabbá, zökkenőmentesebbé tenni.

A PIZZASÜTÉS ESZKÖZEI

GRILL RÁCSOK

SÜTŐLEMEZEK

TŰZGYÚJTÓ ESZKÖZÖK

VEZETÉK NÉLKÜLI HŐMÉRŐK

FŰSZEREK

EDÉNYEK, TÁLAK

CSIRKE SÜTÉS ESZKÖZEI 

CSIPESZ, LAPÁT, VILLA

FORGATÓNYÁRSAK

NYÁRSAK

HÚSSÜTŐ ESZKÖZÖK

NEMZETI ÉTELEK ESZKÖZEI

SÜTŐLAPOK

FATÁROLÓK

RENDEZVÉNYEINKEN MŰKÖDÉS KÖZBEN IS MEGTEKINTHETŐK GRILLJEINK!

Évente több rendezvényt tartunk, melyekre professzionális séfeket, mesterszakácsokat is meghívunk.

EXKLUZIVITÁS ÉS TELJESÍTMÉNY

KLASSZIKUS KEMENCÉK

Az Alfa kemencék hűen repre­zen­tálják a minő­ségi olasz fel­fo­gást, és ezekben az esz­kö­zök­ben akár 2 perc alatt megsüt­hetünk egy pizzát.

VARÁZSLATOS HANGULATBAN

FATÜZELÉSŰ GRILLEK

A fatüzelés a leghangulatosabb grillezési módszer, már ha Ofyrt használunk. Ez az eszköz magához vonzza a vendégeket, érdeklődőket. 

A MAXIMÁLIS ÍZEKÉRT

FASZENES GRILLEK

A faszenes grillezés az egyik legkiválóbb ételkészítési eljárás, mert az ilyen ételeknek utolérhetetlen füstös ízt ad ez az eljárás.