Grill és műalkotás egyben!

TÁBORTÜZEK HAN­GU­LATA AZ OFYR-ral

Ezen a funkcionális műalkotáson a séf egyszerre süthet húsokat, köreteket és főzhet mártásokat, aminek köszönhetően a vendégek a teljes ételkészítési folyamatot végigkövethetik. 

A közös sütögetés alkalmával a vendégeknek egy különleges kulináris élményben lehet részük, mert a sütés minden folyamatát végigkísérhetik, és így szinte részeseivé válnak magának a grillezésnek. Maga a lobogó tűz is valami okból vonzza az embereket, és emögött talán valamiféle mély belső késztetés húzódhat meg.

ÖRÖMTELI GRILLEZÉS ÉS KÖZÖSSÉGI ÉLMÉNY!

A nagy sütőfelületnek köszönhetően a tűz kezelésével minden ételnek megfelelő különböző hőzóna alakítható ki egyidőben, így akár egyszerre süthetünk nagy hőfokon steak-et, míg a grill másik felületén alacsonyabb hőfokon például halat. A kisülő zsírok és szaftok a tűztér felé távoznak, így az ízek nem keverednek sütés közben.

A számos kiegészítőnek köszönhetően lehetőség nyílik az étlap további bővítésére, akár egész lazac, gyümölcsök vagy picanha sütésére, rizottó, lepény készítésére, ami tovább növeli a vendégek vizuális élményét. Az elsődleges sütőfelületen egyszerre akár 30-40 vendég számára sülhet húsétel. A sütőfelület egyedi kialakítása miatt a kisülő zsírok és szaftok a tűztér felé távoznak, így az ízek nem keverednek sütés közben.

TÁRSASÁGI ÉLMÉNY

Az egyszerűségében zseniális kültéri sütő sokkal többet ad, mint pusztán finom ételeket. Az egyedi kör alakú dizájn arra ösztönzi az embereket, hogy köré gyűljenek, így minden közös étkezést emlékezetes alkalommá varázsol. Az OFY-ral mindenki egy kicsit séfnek érezheti magát, mert ezen a grillen a sütés minden mozzanatában valóban a szemünk előtt zajlik.

Egy vonzó látványosság

Az OFYR egy funkcionális műalkotás, melynek célja, hogy miközben szépségével gazdagítja a környe­zetét, fényt ás meleget ad, és elmélyíti a közös étkezés szere­tetét. A tűz és a kellemes hangulat maga köré vonzza az embereket. A OFYR különleges grillsü­tőként a maga egyszerű, klasszi­kus és elegáns vona­laival töké­le­tesen illeszkedik bármilyen környezetbe.

Könnyen használható

Eltérően sok más szabadtéri sütő eszköztől az OFYR nagyon könnyen tisztítható, és gyakorlatilag karbantartásmentes. Az élelmiszer-hulladékot és a felesleges olajat közvetlenül a tűzbe kaparjuk, ahol az hamarosan megsemmisül. A sütőlap egy spatulával nagyon könnyen megtisztítható, és a sütés végén csak letöröljük egy nedves ruhával.

Gyorsan áthelyezhető

Hála a három darabból álló moduláris kialakításnak az OFYR könnyen mozgatható kihűlt állapotában. Bár együtt az OFYR grill minden elemével nehéz és robusztus, de a kályhát, tűzteret és a talapzatot külön-külön nagyon könnyű felemelni és mozgatni, és így akár OFYR-t ideiglenesen könnyen áthelyezhetjük.

MILYEN ÉTELEK KÉSZÍTÉSÉRE HASZNÁLNÁ AZ OFYR-T?

A gyártó több alapvető kiegészítőt biztosít a vásárlóknak. Rendelkezésre állnak olyan grillrácsok, melyek az eszköz közepére tehetők, és ezeken nagy lángon tudunk ételeket készíteni. Rendelkezésre állnak nyársak, tartók és tárolók, valamint edények, és más kellékek is. Érdeklődjön elérhetőségeinken hogy az Ön érdeklődésére számot tartó kiegészítő jelenleg elérhető-e!

AJÁNLOTT OFYR MODELLEK

Ofyr grill

OFYR CLASSIC 100-100

Sütési felület:
• Lemez átmérő: 100 cm
• Sütőfelület: 0,55 m²
• Teljes súly: 101 kg

Egyszerre süthet:
30-40 hamburgert / 25-30 steaket

Ofyr grill

OFYR ISLAND 100-100

Sütési felület:
• Lemez átmérő: 100 cm
• Sütőfelület: 0,55 m²
• Teljes súly: 174 kg
• Tárolási kapacitás: 0,4 m³

Egyszerre süthet:
30-40 hamburgert / 25-30 steaket

SZÍVESEN FEJLESZTENÉ ÉTTERMÉT EGY MEGFELELŐ GRILLSÜTŐVEL?

Csapatunk közel 30 éve foglalkozik faszenes grillsütők, gázgrillek, kemencék értékesítésével és telepítésével. Éttermek százai üzemeltetik ma a grillteraszukat a mi sütőink használatával és teszik teljesebbé ügyfeleik élményét. 

Ha szívesen fejlesztené grillteraszát, szeretettel várjuk önt egy próbasütésre, vagy konzultálunk önnel a grillkonyha kialakításának lehetőségeiről, valamint szívesen készítjük el személyre szabott ajánlatunkat. Kérem, az alábbi űrlap kitöltésével jelezzék szándékukat és mi felvesszük önökkel a kapcsolatot. 

GRILLÁRUHÁZ KAPCSOLATFELVÉTEL

ÍZELÍTŐ AZ OFYR HANGULATBÓL…

EXKLUZIVITÁS ÉS TELJESÍTMÉNY

KLASSZIKUS KEMENCÉK

Az Alfa kemencék hűen repre­zen­tálják a minő­ségi olasz fel­fo­gást, és ezekben az esz­kö­zök­ben akár 2 perc alatt megsüt­hetünk egy pizzát.

A MAXIMÁLIS ÍZEKÉRT

FASZENES GRILLEK

A faszenes grillezés az egyik legkiválóbb ételkészítési eljárás, mert az ilyen ételeknek utolérhetetlen füstös ízt ad ez az eljárás.

HATÉKONYSÁG, GYORSASÁG

GÁZGRILLEK

A gázgrill akkor a legjobb megoldás, ha kifeje­zetten a kénye­lem és a gyor­saság a szem­pon­tunk. Ezekhez sok kiegé­szí­tő érhető el.