KAMADOJE, A FASZENES GRILLEK KIRÁLYA!

BEMUTATKOZIK A KAMADOJE!

Hogyan járul hozzá a Kamado Joe kerámia grill a változatos étlap kialakításához és az éttermi sikerekhez?

A modern és egészséges életmód nép­sze­rűsége a vendég­látó­he­lyeket is folya­matos megújulásra készteti: az étlapon egyre előkelőbb helyet foglalnak el a roston sült, grillezett fogások. 

A füst, mint fűszer nem csak a street food, hanem a fine dining konyhákon is megjelenik. A Kamado Joe kerámia grillek a füstös ízvilágot hozzák el a professzi­onális konyhákba önállóan, vagy más konyha­technikákkal kiegészítve.

A Kamado Joe grillek kétzónás kialakítása lehetővé teszi, hogy egy időben különböző ételek eltérő hőfokon készüljenek. A márka grill kiegészítőinek széles skálája tökéletes megoldást kínál különböző alapanyagok szakszerű elkészítéséhez: más sütőfelület használható halakhoz, húsokhoz és zöldségekhez, és egyben alternatíva lehet házi kenyér, pizza és sütemények készítéséhez.

Hogy segíthetünk a választásban?

Vajon melyik grill illeszkedik az Ön arculatába?

A faszénnel sütés olyan ételkészítési hagyományokat idéz, melyek több száz éves múltra tekintenek vissza. A faszén és a kerámia grill egyfajta meghitt hangulatot kölcsönöz a vendéglátó helynek, és már csak azzal, hogy a vendégek látják az étel készítését kevésbé lesz számukra terhes a várakozás. A grillezés látványa hozzájárulhat az arculathoz, és az újabb vendégek emlékezetébe könnyebben bevésődhet a hely, és a kialakított kellemes miliő.  

Hőtartás, stabil hőmérsékletű sütés

A technológia a faszenes grilleknél igen kiforrott, és a Kamado Joe-ra különösen jellemző, hogy hosszú órákig képesek megtartani ugyanazt a hőmérsékletet. A kerámia test jó hőszigetelő, vízálló, az élettartama rendkívül hosszú, nem fakul, nem karcolódik. Egy adag faszén akár 12 órás BBQ sütésre is alkalmas lehet, viszont arra is lehetőségünk van hogy a szellőzők megnyitásával nagy hőmérsékleten süssünk. A faszénnel sütés költsége rendkívül alacsony, és az ilyen “tűzön" sütött ételnek utolérhetetlen ízeket garantál. 

A KAMADO JOE JELLEMZŐI

A könnyen nyitható kupola alatt nagy, rozsdamentes acél grillező felületet találunk. A kerámia kupola alatt található a multifunkciós többszintes grillező rendszer. A grill tökéletes lezárását a speciális zárszerkezet biztosítja, mely garantálja a kevlár szigetelés illeszkedését, minimalizálva a hőveszteséget. A grill kerekekkel ellátott öntöttvas tartó állványon áll, része a beépített hőmérő, és a szabadalmaztatott kihúzható hamutálca, hogy a tisztítás valóban ne legyen gond. 

A KAMADOJOE HASZNÁLATA

A Kamado Joe egyaránt használható direkt sütésre (hagyományos grillezés), indirekt grillezésre és BBQ sütésre is. Több szinten süthetünk benne különböző hőfokokon. Legyen szó steak, sertésszűz, hal, pizza, hamburgerzsömle, vagy akár desszertek elkészítéséről, a Kamado Joe kerámia sütőben lényegében bármi elkészíthető..

A KAMADO HŐMÉRSÉKLETÉNEK BEÁLLÍTÁSA

A több darabból álló tűztere ellenáll a hőtágulásnak – ezáltal a repedéseknek – és nagyszerű légáramlást biztosít a sütőben. A kerámia grillsütő egy alumíniumból készült esővédő kéménnyel rendelkezik, melyet egy precíziós füstáramlást szabályozó egységgel is felszereltek. A levegő szabályozásával változtathatjuk a hőmérsékletet, ha megnyitjuk a nyílásokat, akkor nő a hőmérséklet.

A GRILL SZERKEZETI ELEMEI

A Kamado Joe újítása a gázrugós zsanérszerkezet, mely megkönnyíti a súlyos fedél megemelését. A zsanér a felnyitási tartományban szinte bárhol megtartja a kupolát. A tökéletes zárást pedig a rozsdamentes zár garantálja, ami biztonsági célokat szolgál. A csomag tartalmazza a multifunkciós Divide & Conquer® sütő rendszert a két darab félhold alakú deflektor kővel és grill ráccsal.

MILYEN ÉTELEK KÉSZÍTÉSÉRE HASZNÁLNÁ A KAMADO JOE-T?

A gyártó sok kiegészítőt biztosít melyekkel az alapvető ételeket elkészíthetjük. Rendelkezésre áll forgatónyárs, csirkesütő, oldalas sütő, a pizzasütés kellékei, és sok más kiegészítő. Érdeklődjön elérhetőségeinken hogy az Ön érdeklődésére számot tartó kiegészítő jelenleg elérhető-e!

AJÁNLOTT KAMADO JOE MODELLEK

Két Kamado Joe modellt ajánlanánk figyelmébe!

Kamado Joe

BIG JOE III (24')

Sütési felület:
• Grillrács mérete: 61 cm / 2916 cm2
• Magasító ráccsal: 3896 cm2
• Dupla ráccsal: 5832 cm2
• Dupla ráccsal és magasító ráccsal: 6812 cm2
Nettó tömeg: 220 kg
Méretei: 136 x 148 x 90 cm

Egyszerre süthet:
15 Hamburgert / 5 egész csirkét (ültetve) / 10 steaket / 5 oldalast (oldalas tartóval)

Kamado Joe

BIG JOE II (24')

Sütési felület:
• Grillrács mérete: 61 cm / 2916 cm2
• Magasító ráccsal: 3896 cm2
• Dupla ráccsal: 5832 cm2
• Dupla ráccsal és magasító ráccsal: 6812 cm2
Nettó tömeg: 113 kg
Méretei: 127 x 137 x 79 cm

Egyszerre süthet:
15 Hamburgert / 5 egész csirkét (ültetve) / 10 steaket / 5 oldalast (oldalas tartóval)

SZÍVESEN FEJLESZTENÉ ÉTTERMÉT EGY MEGFELELŐ GRILLSÜTŐVEL?

Csapatunk közel 30 éve foglalkozik faszenes grillsütők, gázgrillek, kemencék értékesítésével és telepítésével. Éttermek százai üzemeltetik ma a grillteraszukat a mi sütőink használatával és teszik teljesebbé ügyfeleik élményét. 

Ha szívesen fejlesztené grillteraszát, szeretettel várjuk önt egy próbasütésre, vagy konzultálunk önnel a grillkonyha kialakításának lehetőségeiről, valamint szívesen készítjük el személyre szabott ajánlatunkat. Kérem, az alábbi űrlap kitöltésével jelezzék szándékukat és mi felvesszük önökkel a kapcsolatot. 

GRILLÁRUHÁZ KAPCSOLATFELVÉTEL

EXKLUZIVITÁS ÉS TELJESÍTMÉNY

KLASSZIKUS KEMENCÉK

Az Alfa kemencék hűen repre­zen­tálják a minő­ségi olasz fel­fo­gást, és ezekben az esz­kö­zök­ben akár 2 perc alatt megsüt­hetünk egy pizzát.

VARÁZSLATOS HANGULATBAN

FATÜZELÉSŰ GRILLEK

A fatüzelés a leghangulatosabb grillezési módszer, már ha Ofyrt használunk. Ez az eszköz magához vonzza a vendégeket, érdeklődőket. 

HATÉKONYSÁG, GYORSASÁG

GÁZGRILLEK

A gázgrill akkor a legjobb megoldás, ha kifeje­zetten a kénye­lem és a gyor­saság a szem­pon­tunk. Ezekhez sok kiegé­szí­tő érhető el.