VÁLASSZA KI AZ ÖN SZÁMÁRA TÖKÉLETES GRILLSÜTŐT!

Találjon megbízható társat kulináris kalandjaihoz: egy prémium grillsütő új távlatokat nyit a kerti gasztronómiában. Hosszú távú befektetés, ami éveken át szolgálja majd önt és családját. Számunkra fontos, hogy az igényeinek legmegfelelőbb grillsütőt válassza, hogy saját otthonában is megtapasztalhassa a grillezés igazi élményét!

GRILL TÍPUSOK

gázüzemű GRILLEK

A világszerte közkedvelt kanadai Broil King grilleket nagy teljesítményű, rozsdamentes égőfejek, öntött alumínium sütőtér és rozsdamentes acélrácsok teszik igazán lehengerlővé. A fejedelmi berendezések nem csupán minőségi anyaguk, hanem praktikus kialakításuk révén is kitűnnek: a könnyű gázpalackcsere mellett az összecsukható tartópolcok is a séf kényelmét szolgálják. A gázüzemű szériák között találunk robusztus, vagy akár hordozható sütőt is.

faszenes grillek

Ön is az igazi füstös ízek kedvelője? A hagyományos faszenes Broil King KEG grillek segítségével az ételek fantasztikus esszenciája mellett a hamisítatlan BBQ hangulatot is megtapasztalhatjuk. Kiváló minőségű anyagból készült váz, praktikus kiegészítők (gyújtó, ponyva, grilltakaró) – a grillezéshez minden szükséges eszköz egy helyen, webáruházunkban!

fatüzelésű grillek

Egy grillsütő, ami nem csupán kerti berendezés – az OFYR funkcionális műalkotás. Klasszikus, elegáns kialakítása révén tökéletesen illeszkedik bármilyen kerti környezetbe, de akár egy étterem teraszán is megállja a helyét. Pompás vonalai mellett természetesen teljesítménye is elsőrangú berendezéssé teszi az OFYR-t: a legkorszerűbb technológiával kialakított acélváz tartós, akár takarás nélkül is a szabadban hagyható, tisztítása egyszerű, karbantartást szinte nem igényel.

kerámia grillek

A tradicionális és modern találkozása a Kamado Chef és Kamado Joe névre keresztelt grillsorozat: a kerámia grillezés sok ezer éves hagyományát modern formatervezés egészíti ki. A Kamado minőségi anyagokból készült szerkezetének köszönhetően kiemelkedő ízélménnyel ajándékoz meg minket, megjelenése révén pedig a nosztalgia érzésével árasztja el kertünket. 

Prémium grillek kedvez­ménnyel!  

Tapasztalja meg ön is a professzionális grillezés élményét saját otthonában – segítünk megtalálni a megfelelő berendezést, személyesen, vagy online!

Tájékoztassuk Önt aktuális kedvezményeinkről?