A SpaTrend célja: ügyfeleink elégedettségének fokozása, életük kellemesebbé tétele…

A SpaTrend csapata a wellnesst és az egészséges életmódot tűzte zászlajára. Az utóbbi közel tizenöt évben nagyon sok ember életét tettük boldoggá wellness életterük kialakításával. A hidromasszázs és a meleg víz együttes hatásaként a lehetővé tettük az emberek életminőségének nagy arányú javulását. A kültéri életmód révén kezdtünk el foglalkozni a kerti grillekkel.

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a professzionális sütő-főző készülékeket használva bárki könnyedén barbecue rajongóvá válhat. Az ImperialTM sorozat maga a testet öltött sokoldalúság. A legnagyobb méretű ImperialTM XL két önálló sütőjét gyerekjáték használni, mindegy hogy két vagy huszonkét személyre készítjük az ételt. Ez a széria nem csupán megjelenésében figyelemreméltó, mind teljesítményben, mind pedig különleges funkciókban kiemelkedőt nyújt.

BROIL KING BARON

A BaronTM sorozat modelljei más-más teljesítménnyel és méretben kaphatók. A középpontban természetesen a legendás Broil King® grill rendszere áll: tekintélyes öntöttvas főzőrácsok, rozsdamentes acél Flav-R-WaveTM technológia és nagy teljesítményű, rozsdamentes Dual-TubeTM égők. A Baron a fekete burkolatával egy újabb stílust képviselt a grillek között.

BROIL KING REGAL

A RegalTM modellek, legyen szó stílusról vagy funkcionalitásról, a maguk nemében felülmúlhatatlanok. A Broil King® klasszikus kialakítású grill készülékek egyik legnépszerűbb termékcsaládja maximális teljesítményt nyújt, aki pedig ezt választja, használat közben a barbecue koronázatlan királyának érezheti magát.

BROIL KING PORTA CHEF

Menet közben főzni? Nem lehetetlen, sőt, még soha nem volt olyan egyszerű, mint most, az új Porta-Chef® grill készülékekkel. Ez a típus kivételesen nagy helyet biztosít a sütéshez, többet, mint amit általában egy hordozható grilltől megszoktunk. Az erős lábakat egy mozdulattal a helyükre pattinthatjuk, és máris stabilan, sütésre készen áll a grillünk.

A Broil King Keg® innovatív faszenes grill készülék, a hagyományos grillek számtalan előnyével. Ellentétben a kerámia Kamado-stílusú grillekkel, a duplafalú acélborítású test rendkívüli hőtartást biztosít, így a termikus sütő kiváló teljesítményre képes. A grillezés iránt rajongók a Broil King Keg® jóvoltából minden bizonnyal beleszeretnek a faszenes készülékekbe.